Το καθιστικό είναι το μέρος όπου κάθε οικογένεια μπορεί να χαλαρώσει, να ψυχαγωγηθεί, να παρακολουθήσει ταινίες και να βρεθεί με φίλους. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω γιατί τα έπιπλα στο σαλόνι θα πρέπει να αντανακλούν το στυλ σας και να είναι πρακτικά ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Ανακαλύψτε αμέτρητα γωνιακά σαλόνια και καναπέδες αρίστης ποιότητας και σχεδιασμού.

Στο Έπιπλο Καπατζά θα βρείτε τεράστια ποικιλία για το καθιστικό δωμάτιο σε κάθε στυλ, από τα παραδοσιακά δερμάτινα, μέχρι μοντέρνα και κλασικά, με όλων των ειδών υφάσματα έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε ακριβώς αυτό που ταιριάζει με το υπόλοιπο του σπιτιού σας.

Επιλέξετε σωστά τα σαλόνια και τους καναπέδες με τις χρήσιμες πληροφορίες που σας δίνει το Έπιπλο Καπατζά!

Η αγορά ενός καναπέ είναι μια σημαντική επένδυση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορείτε να απολαμβάνετε αυτό που αγοράζετε.

Κανείς δεν χαίρεται με την απογοήτευση και τη λύπη του αγοραστή που προέρχεται από μια βιαστική και κακή κίνηση. Ένας καλός πωλητής θα καταλάβει και θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Με το πάσο σας!
Δώστε στον εαυτό σας χρόνο όταν δοκιμάζετε έναν καναπέ για να τον γνωρίσετε. Όταν κάθεστε λίγα δευτερόλεπτα δεν πρόκειται να καταλάβετε και πολλά. Ένας καλός πωλητής καταλαβαίνει και δεν σας ενοχλεί ενώ προσπαθείτε να καθίσετε σε διαφορετικούς καναπέδες και σαλόνια. Πρέπει να κατανοήσετε το πώς αισθάνεστε όταν μένετε σε αυτό για λίγη ώρα.

Στον εκθεσιακό μας χώρο 6.000 τμ μπορείτε να δοκιμάσετε με την ησυχία σας όσους καναπέδες και γωνιακά σαλόνια θέλετε.

Βρείτε το στυλ σας.
Δοκιμάστε διαφορετικά στυλ, φροντίστε όμως να τα δοκιμάσετε με τον τρόπο που θα τα χρησιμοποιούσατε στο σπίτι. Σας αρέσει να κάθεστε με τα πόδια μαζεμένα ή να ξαπλώνετε σε αυτό; Εξετάστε το ύψος και το βάθος του καθίσματος. Για ψηλότερους ανθρώπους, είναι καλύτερο να έχετε βαθύτερα καθίσματα.

Όταν καθίσετε σε έναν καναπέ για να το δοκιμάσετε, λάβετε υπόψη το ύψος και την αίσθηση της πλάτης επίσης. Προτιμάτε έναν με σκληρή πλάτη ή να έχει μαλακά μαξιλάρια; Δοκιμάστε όλες τις εκδοχές για να δείτε ποιο σας κάνει να αισθάνεστε άνετα.

Είναι άνετο;
Κάθε άτομο διαφέρει σε αυτά που θεωρεί άνετα. Κάποιοι θα ήθελαν έναν για να μπορούν να βυθιστούν, ενώ άλλοι προτιμούν έναν πιο σταθερό ή σκληρό, όπως θέλετε πείτε το. Ποιο σας αρέσει? Δοκιμάστε να καθίσετε σε διαφορετικά γεμίσματα για να επιλέξετε το επίπεδο σταθερότητας ή απαλότητας που σας αρέσει.

Δοκιμάστε διάφορα υφάσματα.
Κάθε ύφασμα σας κάνει να αισθάνεστε διαφορετικά και αλλάζει με πολύ διαφορετικό τρόπο τη συνολική αίσθηση ενός καναπέ. Στο Έπιπλο Καπατζά θα βρείτε όλων των ειδών υφάσματα ώστε να επιλέξετε το σωστό για το σαλόνι σας.

Το Έπιπλο Καπατζά βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια, μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και πολύ κοντά στη Βέροια και τα Γιαννιτσά.

Ένας πολυτελέστατος χώρος 6.000 τ.μ. με άνετο πάρκινγκ, όπου μπορείτε να επιλέξετε, μέσα από μια τεράστια γκάμα, καναπέδες κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο, γωνιακά σαλόνια, διθέσιους, καναπέδες σε σχήμα Πι και πολλά άλλα, με δόσεις και προσφορές όλο το χρόνο!

Θα μας βρείτε στην Αλεξάνδρεια στο 2ο χλμ.Παλαιάς Εθν. Οδού Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης. Σας περιμένουμε!

Close Menu