Το καθιστικό είναι το μέρος όπου κάθε οικογένεια μπορεί να χαλαρώσει, να ψυχαγωγηθεί, να παρακολουθήσει ταινίες και να βρεθεί με φίλους. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω γιατί τα έπιπλα του σαλονιού θα πρέπει να αντανακλούν το στυλ σας και να είναι πρακτικά ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Μοναδικά σαλόνια και καναπέδες αρίστης ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού.

Εάν ψάχνετε για ένα νέο αναπαυτικό καναπέ σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή, τότε βρίσκεστε στο καλύτερο online κατάστημα επίπλων. Στο Έπιπλο Καπατζά θα βρείτε τεράστια ποικιλία επίπλων για το καθιστικό δωμάτιο σε κάθε στυλ, από τα παραδοσιακά δερμάτινα, μέχρι μοντέρνα και κλασικά, με όλων των ειδών ταπετσαρίες έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε ακριβώς αυτό που ταιριάζει με το υπόλοιπο του σπιτιού σας. 

Η αγορά ενός καναπέ είναι μια σημαντική επένδυση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορείτε να απολαμβάνετε αυτό που αγοράζετε.

Κανείς δεν χαίρεται με την απογοήτευση και τη λύπη του αγοραστή που προέρχεται από μια βιαστική και κακή κίνηση. Ένας καλός πωλητής θα καταλάβει και θα σας βοηθήσει να βρείτε το σαλόνι που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Επιλέξετε σωστά τα σαλόνια και τους καναπέδες με τις χρήσιμες πληροφορίες που σας δίνει το Έπιπλο Καπατζά!

Με το πάσο σας!
Δώστε στον εαυτό σας χρόνο όταν δοκιμάζετε έναν καναπέ για να τον γνωρίσετε. Όταν κάθεστε λίγα δευτερόλεπτα δεν πρόκειται να καταλάβετε και πολλά. Ένας καλός πωλητής καταλαβαίνει και δεν σας ενοχλεί ενώ προσπαθείτε να καθίσετε σε διαφορετικούς καναπέδες και σαλόνια. Πρέπει να κατανοήσετε το πώς αισθάνεστε όταν μένετε σε αυτό για λίγη ώρα.

Στο Έπιπλο Καπατζά σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε με την ησυχίας σας όσους καναπέδες και σαλόνια θέλετε.

Βρείτε το στυλ σας.
Δοκιμάστε διαφορετικά στυλ, υπάρχουν μοντέρνα ή κλασικά σαλόνια, φροντίστε όμως να τα δοκιμάσετε με τον τρόπο που θα τα χρησιμοποιούσατε στο σπίτι. Σας αρέσει να κάθεστε με τα πόδια μαζεμένα ή να ξαπλώνετε σε αυτό; Εξετάστε το ύψος και το βάθος του καθίσματος. Για ψηλότερους ανθρώπους, είναι καλύτερο να έχετε βαθύτερα καθίσματα.
Όταν καθίσετε σε έναν καναπέ για να το δοκιμάσετε, λάβετε υπόψη το ύψος και την αίσθηση της πλάτης επίσης. Προτιμάτε έναν καναπέ με σκληρή πλάτη ή να έχει μαλακά μαξιλάρια; Δοκιμάστε όλες τις εκδοχές για να δείτε ποιο σαλόνι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα.

Είναι άνετο;
Κάθε άτομο διαφέρει σε αυτά που θεωρεί άνετα. Κάποιοι θα ήθελαν έναν καναπέ που μπορούν να βυθιστούν, ενώ άλλοι προτιμούν έναν πιο σταθερό ή σκληρό, όπως θέλετε πείτε το. Ποιο σας αρέσει? Δοκιμάστε να καθίσετε σε διαφορετικά γεμίσματα για να επιλέξετε το επίπεδο σταθερότητας ή απαλότητας που σας αρέσει.

Δοκιμάστε διάφορα υφάσματα.
Κάθε ύφασμα σας κάνει να αισθάνεστε διαφορετικά και αλλάζει με πολύ διαφορετικό τρόπο τη συνολική αίσθηση ενός καναπέ. Στο Έπιπλο Καπατζά θα βρείτε όλων των ειδών ταπετσαρίες και υφάσματα για τα έπιπλα του σαλονιού σας ώστε να επιλέξετε το σωστό για το σαλόνι σας.

Close Menu