Ο εκτενής κατάλογος μας, σας δίνει μεγάλη ευελιξία στην επιλογή του σετ σαλονιού που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Φέρτε μια αίσθηση εκλεπτυσμένης κομψότητας στην τραπεζαρία σας, σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή. Αναπαυτικές καρέκλες και πρακτικά τραπέζια κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση και θα χρωματίσουν το σπίτι σας.

Ανακαλύψτε τα σετ τραπεζαρίας σαλονιού σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Επειδή η τραπεζαρία είναι ο τόπος που η οικογένειά σας έρχεται μαζί για να μοιραστεί ένα γεύμα καθώς και τις ιστορίες της ημέρας τους, σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό σετ τραπεζαρίας, μοντέρνο ή κλασικό, σύμφωνα με τις ανάγκες και το ύφος της διακόσμησης του σπιτιού σας.

Πρώτον, είναι σημαντικό να καθορίσετε το μέγεθος που χρειάζεστε. Εάν έχετε μεγάλη οικογένεια και αρκετό χώρο, τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα επίσημο σετ τραπεζαρίας, μοντέρνο ή σε κλασική γραμμή και με αρκετές καρέκλες για να απολαύσετε το οικογενειακό σας τραπέζι.

Το επόμενο στάδιο είναι το στυλ και τα χρώματα της τραπεζαρίας, συμπεριλαμβανομένου και των καρεκλών, που θα πρέπει να ταιριάζουν με το σύνολο του χώρου σας. Στο Έπιπλο Καπατζά σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα που θέλετε να βαφτεί το τραπέζι και το ύφασμα για να ντύσετε τα καθίσματά σας.

Στο Έπιπλο Καπατζά θα βρείτε τραπεζαρίες μοντέρνες και κλασικές, κατασκευασμένες με τα καλύτερα και ποιοτικά υλικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πέρα από το μέγεθος και το χρώμα, υπάρχουν και ορισμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη επίσης όταν επιλέγετε το τέλειο σετ τραπεζαρίας.

Για να δώσετε την ευελιξία, όσον αφορά το μέγεθος του τραπεζιού, μερικά έρχονται εξοπλισμένα με επιπρόσθετα φύλλα ώστε να επεκταθεί το τραπέζι όταν χρειαστεί. Γνωστά ως ανοιγόμενα τραπέζια που μας εξυπηρετούν ακούραστα στις γιορτές και γενέθλια.

Τέλος ας δούμε από τι υλικά φτιάχνεται ένα σετ τραπεζαρίας. Τα σετ σαλονιού κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, οι πιο συνηθισμένοι τύποι είναι το ξύλο, το μέταλλο και το ακρυλικό.

Close Menu