Σύνθεση τηλεόρασης για κάθε σπίτι!

Το Έπιπλο Καπατζά διαθέτει μεγάλη γκάμα που θα σας επιτρέψει να βρείτε την τέλεια σύνθεση τηλεόρασης για το σπίτι σας. Επίσης είναι πολύ πρακτικά , επειδή έχουν αποθηκευτικούς  χώρους και προσφέρουν τη δυνατότητα να τοποθετήσετε τα διακοσμητικά σας για να ομορφύνει ακόμα περισσότερο ο χώρος σας.

Τα περισσότερα νοικοκυριά διαθέτουν τηλεόραση, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν (ή χρειάζονται) ένα τέτοιο έπιπλο για να αναδείξουν σαλόνι τους. Είτε χρειάζεστε μια σύνθεση με άφθονο αποθηκευτικό χώρο είτε πηγαίνετε για κάτι πιο απλό όπως ένα έπιπλο τηλεόρασης, έχετε κατά νου τις παρακάτω συμβουλές όταν πρόκειται να αγοράσετε τα έπιπλα του σαλονιού σας.

Ποιο μέγεθος χρειάζομαι;
Το μέγεθος της βάσης τηλεόρασης που πρέπει να πάρετε πραγματικά εξαρτάται από το πόσο μεγάλη είναι η τηλεόρασή σας. Αν θέλετε να είναι μεγαλύτερη από την ίδια την τηλεόραση, αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να φαίνεται δυσανάλογη, ένας καλός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε είναι ότι το έπιπλο τηλεόρασης πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 πόντους ευρύτερο από την ίδια την τηλεόραση.

Μ’αυτόν τον τρόπο θα έχετε λιγότερες πιθανότητες να χτυπήσετε την τηλεόραση όταν περπατάτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει το πραγματικό πλάτος της τηλεόρασης – το μέγεθος της οθόνης αντικατοπτρίζει το πλάτος της διαγωνίου χωρίς το πλαίσιο.

Οι συνθέσεις είναι από τα κυρίαρχα κομμάτια των επίπλων στο σαλόνι σας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας σύνθεσης σαλονιού και επίπλου τηλεόρασης;
Παρόλο που εξυπηρετούν την ίδια βασική λειτουργία, η σύνθεση τηλεόρασης και τα έπιπλα τηλεόρασης έχουν ξεχωριστές διαφορές που καθιστούν το καθένα κατάλληλο για διαφορετικές ανάγκες.

Σύνθεση τηλεόρασης: Πρόκειται για μεγάλα έπιπλα με άφθονο αποθηκευτικό χώρο, βιτρίνες – κρυσταλιέρες, συρτάρια και ντουλάπια, που συνήθως διαθέτουν και ανοιχτά ράφια για την τοποθέτηση, συσκευών αναπαραγωγής DVD και άλλων πολυμέσων καθώς και διακοσμητικών στοιχείων.

Έπιπλο τηλεόρασης: Επίσης γνωστό ως βάση τηλεόρασης, αυτά είναι πολύ απλούστερα κομμάτια τα οποία έχουν σχεδιαστεί μόνο για να βάζετε την τηλεόραση πάνω τους, με κάποιο αποθηκευτικό χώρο κάτω. Αυτά τα έπιπλα τηλεόρασης είναι ιδανικά για τον αγοραστή που θέλει κάτι κομψό και λειτουργικό, αλλά δεν δίνει μεγάλη προσοχή στη συλλογή μέσων και διακοσμητικών.

Close Menu