Δείτε το νέο μας φυλλάδιο…

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΑΛΟΝΙΑ!

Στο Έπιπλο Καπατζά θα βρείτε πολλά σαλόνια σε προσφορές.
Επιλέξτε ανάμεσα σε διθέσιους – τριθέσιους καναπέδες, μοντέρνους ή κλασικούς και στολίστε το σπίτι σας με ποιοτικά έπιπλα στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Η επιλογή ενός καναπέ για το σπίτι σας δεν είναι μικρό επίτευγμα.Οι καναπέδες είναι από τα κύρια οπτικά αξιοθέατα στο καθιστικό σας, ταυτόχρονα όμως προσφέρουν άνεση σε σας και τους καλεσμένους σας.

Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα μπορείτε εύκολα να καθορίσετε τις προτιμήσεις του καναπέ σας.

Μετρήστε την κατάσταση.
Οι καναπέδες και τα σαλόνια σίγουρα δεν είναι “one size”, καθώς το κατάλληλο μέγεθος κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος του χώρου σας.

Ένας πολύ μικρός καναπές αφήνει υπερβολικά ανοιχτό χώρο, ενώ ένας πολύ μεγάλος περιορίζει το δωμάτιο και μπλοκάρει μερικώς τους διαδρόμους.

Μετρήστε το δωμάτιο σας για να καθορίσετε τις ιδανικές διαστάσεις για τα μελλοντικά έπιπλα του σαλονιού σας και μην ξεχνάτε πως το Έπιπλο Καπατζά σας δίνει την δυνατότητα να διαμορφώνετε τις διαστάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Αποφασίστε τι τύπο καναπέ θέλετε.
Οι δημοφιλείς τύποι καναπέδων περιλαμβάνουν τους γωνιακούς καναπέδες, διθέσιους – τριθέσιους καναπέδες, καναπέδες κρεβάτια, αναπαυτικά σαλόνια με ανακλινόμενες πλάτες ή και με αποθηκευτικούς χώρους.

Επωφεληθείτε τις προσφορές μας  σε σαλόνια και καναπέδες μέσα από ένα ευρύ φάσμα κάθε τύπου που είναι διαθέσιμο στο κατάστημά μας.

Διαλέξτε ταπετσαρία.
Το Chenille ( Σενίλ ) ύφασμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά ταπετσαρίας καναπέδων. Έχει μια πολυτελή εμφάνιση, είναι εύκολο να καθαριστεί και είναι ανθεκτικό.

Διατίθεται σε διάφορες υφές όπως, με πέλος, με λεπτή ύφανση, με χοντρή ύφανση, ανάγλυφο, αδιάβροχο και αλέκιαστο.

Το οικολογικό τεχνόδερμα είναι επίσης πρακτικό διότι είναι εύκολο να καθαριστεί και είναι ανθεκτικό.

Στο Έπιπλο Καπατζά θα βρείτε όλων των ειδών υφάσματα σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να δώσετε το δικό σας προσωπικό στυλ στο σαλόνι των ονείρων σας.

Close Menu