Lang Swicher Icon RU
Lang Swicher Icon ENG
Lang Swicher Icon GR
 23330 27895 Είσοδος / Εγγραφή

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης:

Οι πελάτες μας είναι απόλυτα προστατευμένοι και δεσμεύονται από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Συμφωνία Χρήστη:

Με το να επισκεφθεί κανείς ή / και να κάνει χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνεί αυτόματα και δεσμεύεται από την παρούσα συμφωνία χρήστη.

Η συμφωνία αυτή γίνεται ανάμεσα σε εσάς και την εταιρεία μας, με εμπορικό σήμα epiplo-kapatza.gr.

Αν δεν συμφωνείτε με οποιασδήποτε διάταξη ή όρο της παρούσας συμφωνίας, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτή τη συμφωνία όποτε κρίνουμε αναγκαίο. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τις αλλαγές.

Δεν υποχρεούμαστε να σας ενημερώσουμε για τις εκάστοτε αλλαγές, οπότε σας προτείνουμε να ελέγχετε συχνά τη σελίδα μας.

Ο λογαριασμός σας:

Κατά την εγγραφή σας, για να γίνετε μέλος και να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία.

Πρέπει να παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες, για να είναι σωστά ενημερωμένος ο λογαριασμός σας.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας, και θα πρέπει να κρατήσετε τον κωδικό πρόσβασης ασφαλή.

Αν υποψιάζεστε ή αντιληφθείτε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας ή ότι ο κωδικός πρόσβασής σας δεν είναι πλέον ασφαλής – σωστός, πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα μέσω ηλ. ταχυδρομείου ( info@epiplo-kapatza.gr ) ή καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 23330 27895, 23330 24075.

Νομικά Πλαίσια:

Κάνοντας μια διαδικτυακή αγορά αποδέχεστε αυτομάτως αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις και πρέπει να γνωρίζετε ότι

Πρέπει να είστε πάνω από δεκαοχτώ (18) ετών, και / ή να έχετε κάποιον κηδεμόνα πριν γίνει οποιοδήποτε παραγγελία.

Δεν αναλαμβάνουμε την πιθανότητα να υποστούμε οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, ως αποτέλεσμα μιας συναλλαγής που πραγματοποιείται από ένα ανήλικο παιδί.

Σημείωση: Οι υπηρεσίες, που διαθέτουμε έχουν γίνει με τη δέουσα προσοχή και επιμέλεια, αλλά δεν εγγυόμαστε για τα πάντα.

Μέσα στα νομικά πλαίσια, θα προσπαθήσουμε να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα για απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους (που μπορεί να προκληθεί ή να προκύψει), είτε άμεσα είτε έμμεσα, από ιστοσελίδες ή υπηρεσίες που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας.

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Σε αυτή την περίπτωση σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση αυτών των ιστοσελίδων.

Πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα μας:

Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, βασίζονται σε υλικό που προέρχεται από τους προμηθευτές και τους κατασκευαστές των προϊόντων.

Η εταιρεία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη, για τυχόν ανακρίβειες ή σφάλματα που προέρχονται από λανθασμένες πληροφορίες.

Χρήση της ιστοσελίδας:

Συμφωνείτε να μην έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας (ή να επιχειρήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση) με οποιοδήποτε μέσο, παρά μόνο μέσω της σύνδεσης, που παρέχεται από εμάς.

Συμφωνείτε ότι δεν θα προβείτε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, η οποία παρεμβαίνει ή παρεμποδίζει την ιστοσελίδα ή τους διακομιστές και τα δίκτυα που φιλοξενούν την ιστοσελίδα μας.

Συμφωνείτε να μην προσπαθήσετε να παρακάμψετε ή να απενεργοποιήσετε ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο προσπαθήσετε να παρέμβετε στην ασφάλεια της ιστοσελίδας ή στα στοιχεία εκείνα που αποτρέπουν ή περιορίζουν τη χρήση ή την αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου ή επιβάλλουν περιορισμούς σχετικά με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή του περιεχομένου αυτού.

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε προς αντιγραφή, διανομή ή εμπορική εκμετάλλευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας, εκτός αν επιτρέπεται από το νόμο ή με την απαιτούμενη γραπτή συγκατάθεση μας.

Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε υποψία για δόλια, καταχρηστική ή παράνομη δραστηριότητα, θα αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές, για την επιβολή του νόμου.

Οι τιμές ισχύουν για το διάστημα που αναγράφεται, αλλά μπορεί να προκύψουν αλλαγές.

Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Οι αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν κόστος μεταφοράς, συναρμολόγησης και τοποθέτησης.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη και χρωματικές αποκλίσεις.

Τίτλος αγαθών: Μέχρι να γίνει η πληρωμή των εμπορευμάτων στο ακέραιο, η κυριότητα ανήκει στην εταιρεία μας.

Επιφυλάξεις:

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν χρωματικές αποκλίσεις ή λάθη ( Φωτογραφικό υλικό, εικόνες, περιγραφές προϊόντων κλπ ). Οι χρωματικές αποκλίσεις από το πραγματικό προϊόν είναι αναπόφευκτες, λόγω της διαφορετικότητας του μέσου εμφάνισης ή της οθόνης του χρήστη. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, ή να αλλάξουμε τη σελίδα ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Λανθασμένες παραγγελίες:

Σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει κάποιο λάθος προϊόν ισχύει η Πολιτική Επιστροφών.

Εγγύηση:

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας, καλύπτονται από ενός έτους εγγύηση.

Η περίοδος της εγγύησης ξεκινά από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη με την επωνυμία της εταιρείας ΚΑΠΑΤΖΑ Χ. ΚΑΛΛΙΟΠΗ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ.

Οι εγγυήσεις μας αυτές καλύπτουν τις βλάβες και τα ελαττώματα κατασκευής και δεν καλύπτουν ζημιές που οφείλονται σε εξωτερικές αιτίες, όπως τα ατυχήματα, κατάχρηση, εσφαλμένη εγκατάσταση από τον αγοραστή – πελάτη, λανθασμένη αποθήκευση ή γενικότερα αλλοίωση λόγω κακής χρήσης.

Όροι επιστροφής:

Οι επιστροφές γίνονται εντός πέντε ( 5 ) εργασίμων ημερών από την έγκριση της αίτησης επιστροφής με επιβάρυνση όλο το κόστος των μεταφορικών και άλλων τυχόν εξόδων από τον αγοραστή – πελάτη εφόσον δεν συντρέχει λόγο χρήσης εγγύησης.

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής -πελάτης έχει εξοφλήσει όλο το κόστος  του εκάστοτε προϊόντος, και κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του σε αυτόν, και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος.

Ο αγοραστής – πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν – προϊόντα ακριβώς στην αρχική τους συσκευασία που τα παρέλαβε εντός πέντε ( 5 ) εργάσιμων ημερών ( και θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους ), με το σύνολο των εξαρτημάτων του προϊόντος και των εντύπων που το συνοδεύουν.

Σημείωση: Δεν δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων κατόπιν ειδικής  παραγγελίας ( όπως: προϊόντα ειδικών διαστάσεων, ιδιαίτερης επιλογής υφασμάτων – χρωμάτων ), λευκά είδη και στρώματα με ανοιγμένες συσκευασίες (π.χ. σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, προστατευτικά μαξιλαριών και στρωμάτων, κτλ.), και προϊόντα που παραγγέλθηκαν αποκλειστικά για εσάς.
Σε περίπτωση που το προϊόν – προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό όπως επίσης και το Φυσικό κατάστημα – ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

 

Ελαττωματικά προϊόντα:

Σε περίπτωση που ανοίξετε τη συσκευασία του προϊόντος και αποδεδειγμένα διαπιστώσετε ότι είναι ελαττωματικό θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήστε μαζί μας ( 2333027895, 2333024075 ), και κατόπιν συνεννόησης να το αποστείλετε στις αποθήκες του Φυσικού καταστήματος – ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας εντός πέντε ( 5 ) εργάσιμων ημερών με όλα τα εξαρτήματα – έντυπα που περιλαμβάνονταν στη συσκευασία του προϊόντος – προϊόντων.
Σε περίπτωση διαπιστευμένου ελαττώματος, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να επισκευάσει το προϊόν ή να το αντικαταστήσει αν δεν επισκευάζεται.

 

Όροι υπαναχώρησης:

Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Ο Αγοραστής – Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα τριών ( 3 ) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος – προϊόντων.

Σημείωση:  Δεν δεχόμαστε υπαναχώρηση σε προϊόντα κατόπιν ειδικής  παραγγελίας ( όπως: προϊόντα ειδικών διαστάσεων, ιδιαίτερης επιλογής υφασμάτων – χρωμάτων ), λευκά είδη και στρώματα με ανοιγμένες συσκευασίες (π.χ. σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, προστατευτικά μαξιλαριών και στρωμάτων, κτλ.), προϊόντα που παραγγέλθηκαν αποκλειστικά για εσάς και έχει παρέλθει το διάστημα των τριών ( 3 ) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος – προϊόντων.

 

 

Παραλαβή από μεταφορικές εταιρείες:

Κατά την παραλαβή του προϊόντος ο πελάτης υποχρεούται να προβεί σε εξωτερικό έλεγχο της συσκευασίας και να ελέγξει για ( σκισίματα – εξωτερικές φθορές ή καταστροφή της συσκευασίας ) και αν διαπιστώσει κάτι τέτοιο να προβεί σε εσωτερικό έλεγχο του προϊόντος ενώπιον του διανομέα – μεταφορέα και να ελέγξει αν έχουν προκληθεί φθορές, ζημιές από την μεταφορική εταιρία στο προϊόν.

 Εφόσον έχουν διαπιστωθεί οι ζημιές, ο Αγοραστής – Πελάτης οφείλει να μην προβεί στην παραλαβή του προϊόντος από τον διανομέα – μεταφορέα, αλλά άμεσα να επικοινωνήσει  με το Φυσικό κατάστημα – ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας ( 2333027895, 2333024075 ) για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του προϊόντος θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα, φθορές, ζημιές και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν υποχρεούται να αναλάβει την επίλυση του ζητήματος, δεν υποχρεούται την αντικατάσταση του προϊόντος αυτού με νέο και δεν υποχρεούται να αποδώσει την επιστροφή των χρημάτων.

 

Παραλαβή από το κατάστημα:

Τα εμπορεύματα που παραλαμβάνονται από το Φυσικό κατάστημα και εφόσον έχουν παραληφθεί Καλώς, ταξιδεύουν καθαρά με ευθύνη του πελάτη η της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Ο πελάτης είναι υπεύθυνος, και υποχρεούται να έχει φροντίσει για τον απαραίτητο εξοπλισμό ( ειδικό σχοινί, ιμάντες πρόσδεσης ) που χρειάζεται για το δέσιμο των συσκευασιών των εμπορευμάτων.

Όλα τα εμπορεύματα παραδίδονται σε ειδικό αμπαλάζ για να παραμείνουν ασφαλή από τις εξωτερικές φθορές και καιρικές συνθήκες κατά την μεταφορά, αλλά μπορείτε προεραιτικά να έχετε επιπλέον νάιλον η μουσαμά  κάλυψης για περισσότερη προστασία.

Πνευματική Ιδιοκτησία:

Διατηρούμε όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, στο υλικό, τα λογότυπα, τα εμπορικά σήματα ή άλλα διακριτικά χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες που παρέχονται από τη δική μας εταιρία.

Εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες, που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για ενημερωτικούς σκοπούς και παραμένουν ιδιοκτησία των μητρικών εταιρειών.

Η εταιρεία μας δεν συνδέεται με καμία από αυτές τις εταιρείες, που αναφέρονται στην ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που συγχωνευτούμε, πουλήσουμε ή απλώς αλλάξουμε την διοίκηση και τον έλεγχο της επιχείρησής μας, διατηρούμε το δικαίωμα, να γίνει χωρίς προειδοποίηση.

Ως εκ τούτου έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε και τα αντίστοιχα στοιχεία που έχουμε στις εκάστοτε συμφωνίες μαζί σας.

Διευκρίνηση: Οι εικόνες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για λόγους διευκόλυνσης. Μερικές από τις περιγραφές μπορεί να μην είναι ακριβής λόγω των ανεπαρκών πληροφοριών από τους προμηθευτές και τα πραγματικά προϊόντα, λόγω φωτογράφισης μπορεί να διαφέρουν χρωματικά ή αισθητικά από την εμφανιζόμενη εικόνα.

Απόρρητο και προσωπικές πληροφορίες:

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), που είναι το παγκόσμιο πρότυπο στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (ιστοσελίδες) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).
Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επίσης, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το όνομα χρήστη ή διεύθυνση email και ο κωδικός που δημιουργείται όταν γίνεστε μέλος του www.epiplo-kapatza.gr .
Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη ή διεύθυνση email και ο κωδικός. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε αυτά τα στοιχεία ώστε να μην κινδυνεύσουν να βρεθούν σε χέρια τρίτων.

Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε ισχυρούς κωδικούς χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και να τους αλλάζετε ανά 2 με 4 μήνες.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας.
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της ιστοσελίδας μας διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να αναιρεθούν – διαγραφούν τα προσωπικά σας στοιχεία ( Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση email  και Κωδικό πρόσβασης ) από την βάση δεδομένων μας μέσω ηλ. μηνύματος ή χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.

Σύμφωνα με το Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία που τηρούνται από εμάς.

Μόλις επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας και προχωρήσετε στην επιβεβαίωση παραγγελίας, το σύστημα μας υπολογίζει αυτόματα το κόστος των μεταφορικών αλλά και των εκάστοτε εκπτώσεων.

Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας συμφωνείτε και αποδέχεστε όλους τους όρους χρήσης και τους κανονισμούς της ιστοσελίδας μας.

Διευκρίνηση: Επωνυμίες κατασκευαστών, εμπορικά σήματα και λογότυπα όπως κ.α. αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών εταιριών τους.

Οποιαδήποτε αναφορά γίνεται σε αυτές, γίνεται για την διευκόλυνση σας και η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με αυτές.

Πολιτική Cookies.

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή σας, τα λεγόμενα «cookies». Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν το ίδιο.

Τι είναι τα cookies;
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές σας και τις προτιμήσεις σας (όπως κωδικός σύνδεσης, γλώσσα, μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή φυλλομετρείτε τις σελίδες του.

Πως χρησιμοποιούμε τα cookies;
Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies δεν σας προσδιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Περιλαμβάνουν γενικές πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας, τη σύνδεσή σας στο Internet, π.χ. λειτουργικό σύστημα και την πλατφόρμα, τη διεύθυνση IP, τις συνήθειες περιήγησης και του χρόνου περιήγησης στο Διαδίκτυο και την τοποθεσία σας.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τους εξής σκοπούς:
* Για την αναγνώριση ή/και διατήρηση του περιεχομένου που εισάγετε κατά την διάρκεια μιας σύνδεσης στον ιστότοπο, καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της σύνδεσης.
* Για να μας βοηθούν να σας αναγνωρίζουμε από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ως προηγούμενο επισκέπτη και να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις που ενδέχεται να είχατε ορίσει όταν το πρόγραμμα περιήγησης σας επισκέφτηκε τον ιστότοπο. Για παράδειγμα, μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σύνδεσής σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα επαναλαμβάνετε κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο.
Τι είδη cookies χρησιμοποιούμε;

Προσωρινά cookies που είναι απαραίτητα για :
– Για την αυτόματη αναγνώρισή σας ως εγγεγραμμένου χρήστη μετά
την σύνδεσή σας (login) ή για την περιήγηση σε ασφαλείς υποσελίδες.
– Για την αυτόματη αναγνώρισή σας κατά την εκτέλεση αγορών και τα
οποία είναι απαραίτητα για την λειτουργία της εφαρμογής του «ηλεκτρονικού καλαθιού».

Έμμονα cookies που είναι απαραίτητα για :
– Για την βελτίωση των επιδόσεων της ιστοσελίδας μας.
– Για την εξατομίκευση της διεπαφής σας και την προσωποποίηση της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας.
– Για την παροχή διαδικτυακού περιεχομένου αντίστοιχου με τις επιλογές και τα ενδιαφέροντά σας.
– Για τη λειτουργία “Να με θυμάσαι”.

Τα cookies που εξαιρούνται από την υποχρέωση ενημέρωσης και λήψης της συγκατάθεσης του συνδρομητή ή χρήστη:
Τα cookies που εξαιρούνται είναι ουσιαστικά εκείνα που θεωρούνται τεχνικά απαραίτητα για την πραγματοποίηση της σύνδεσης στην ιστοσελίδα ή για την παροχή της υπηρεσίας διαδικτύου.
Η Ομάδα Εργασίας του αρ. 29 στην Γνώμη 4/2012 διευκρίνισε ειδικότερα τις κατηγορίες των «cookies» που εμπίπτουν στην παραπάνω εξαίρεση:

«Cookies» που είναι απαραίτητα για την αναγνώριση ή/και διατήρηση περιεχομένου που εισάγει ο συνδρομητής ή χρήστης κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) σε ιστοσελίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης σύνδεσης. Για παράδειγμα τέτοια «cookies» είναι απαραίτητα κατά τη συμπλήρωση μίας ηλεκτρονικής φόρμας από τον χρήστη ή για την καταχώριση των αγορών του χρήστη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (π.χ. με επιλογή του κουμπιού «προσθήκη στο καλάθι»). Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και τα «επίμονα» (persistent) «cookies» που εγκαθίστανται για τον ίδιο σκοπό και διαρκούν για διάστημα μερικών ωρών.
«Cookies» που είναι απαραίτητα για την αυθεντικοποίηση του συνδρομητή ή χρήστη σε υπηρεσίες που απαιτούν αυθεντικοποίηση (π.χ. κατά την πραγματοποίηση μίας τραπεζικής συναλλαγής μέσω του διαδικτύου).
«Cookies» που εγκαθίστανται με σκοπό την ασφάλεια του συνδρομητή ή χρήστη, όπως για παράδειγμα «cookies» που εντοπίζουν επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες εισόδου στον λογαριασμό ενός χρήστη σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
«Cookies» με πολυμεσικό περιεχόμενο, όπως flash player «cookies», κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης (session) σε ιστοσελίδα. Τέτοια είναι για παράδειγμα τα «cookies» που εγκαθίστανται με την προβολή ενός βίντεο στην ιστοσελίδα που έχει επισκεφτεί ο χρήστης.
«Cookies» που είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση της τεχνικής της κατανομής φορτίου (load balancing) σε μία σύνδεση σε ιστοσελίδα του διαδικτύου.
«Cookies» που «θυμούνται» τις επιλογές του συνδρομητή ή χρήστη σχετικά με την παρουσίαση της ιστοσελίδας (π.χ. «cookies» που αφορούν την επιλογή της γλώσσας ή της παρουσίασης αποτελεσμάτων αναζήτησης σε μία ιστοσελίδα).
«Cookies» που εγκαθίστανται μέσω πρόσθετων προγραμμάτων (plug ins) σε ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων και αφορούν στο διαμοιρασμό περιεχομένου μεταξύ των πιστοποιημένων μελών που έχουν ήδη πραγματοποιήσει σύνδεση (logged in).

Πώς να ελέγχετε τα cookies:
Μπορείτε να ελέγχετε και/ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ
Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

Ενημερωτικό Δελτίο ( Newsletter ).

Πριν προβείτε στην εγγραφή σας στο Ενημερωτικό Δελτίο, σας συνιστούμε να διαβάσετε τους όρους και τους κανόνες απορρήτου του ιστοτόπου μας και εφόσον έχετε αποδεχτεί τους όρους και τους κανόνες απορρήτου του ιστοτόπου μας να συνεχίσετε τη διαδικασία εγγραφής.

Με το Ενημερωτικό Δελτίο – Newsletter σας ενημερώνουμε για τις προωθητικές μας ενέργειες, προσφορές των προϊόντων και για άλλα θέματα σχετικά με το χώρο του επίπλου ή θέματα που αφορούν την εταιρία Έπιπλο Καπατζά. Μπορείτε να εγγραφείτε από το κάτω μενού της κεντρικής σελίδας ή οποιασδήποτε σελίδας ( κατηγορίας ή προϊόντος κλπ…) του ιστοτόπου μας βρίσκεστε, εισάγοντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στο απαραίτητο πεδίο, να έχετε τσεκάρει το ειδικό πλαίσιο ελέγχου, ότι αποδέχεστε τους όρους και τους κανόνες απορρήτου του ιστοτόπου μας και στη συνέχεια να επιλέξετε το κουμπί “εγγραφή”.
Κατάργηση της εγγραφής σας, μπορείτε να κάνετε επιλέγοντας «Διακοπή εγγραφής» στο τέλος οποιουδήποτε ενημερωτικού δελτίου – Newsletter λάβετε, ή στέλνοντας email στη διεύθυνση info@epiplo-kapatza.gr.

×

Το καλάθι μου