Lang Swicher Icon RU
Lang Swicher Icon ENG
Lang Swicher Icon GR
 23330 27895 Είσοδος / Εγγραφή
You are currently viewing Μάθετε πως: Να επιλέξετε το καλύτερο στρώμα!

Μάθετε πως: Να επιλέξετε το καλύτερο στρώμα!

Πως να επιλέξετε το καλύτερο στρώμα.

Δώστε έμφαση πάνω απ’όλα στην άνεσή σας και μετά στην ποιοτική προτίμησή σας όταν πάτε να αγοράσετε ένα στρώμα. Φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια που μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν όταν θα δοκιμάζετε τα στρώματα. Μη βιάζεστε και μην είστε ντροπαλοί, ξαπλώστε για αρκετή ώρα ώστε να καταλάβετε αν λειτουργεί το στρώμα για σας ή όχι. Δεν μπορείτε να κρίνετε την υποστήριξη και την άνεση από το κάθισμα σε μια άκρη ή από το ξαπλώσετε για μερικά δευτερόλεπτα. Ξαπλώστε στο δοκιμαστικό κρεβάτι με τον τρόπο που κοιμάστε και εάν κοιμάστε με έναν σύντροφο, πηγαίνετε μαζί του ώστε να αποφασίσετε μαζί. Πάρτε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το στρώμα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, αλλά και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικότερο στρώμα για να απολαμβάνετε έναν καλύτερο ύπνο ή μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Ποιόν τύπο στρώματος να επιλέξω;

Στο κατάστημά μας θα βρείτε και τους δυο τύπους στρωμάτων που διατίθενται στην αγορά.
Τα στρώματα που περιέχουν ελατήρια και τα στρώματα χωρίς ελατήρια.

Τα στρώματα με ελατήρια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες :

1. ΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ( Bonnell ).
Ο πιο διαδεδομένος τύπος στρώματος διότι αποτελεί την πιο οικονομική λύση και είναι εύκολο να αντικατασταθεί. Λόγω της σκληρότητας του, συνίσταται σε άτομα που έχουν συγκεκριμένες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης κλπ…

Εσωτερικό του Στρώματος με ελατήρια

2. ΣΤΡΩΜΑ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ( Pocket ).
Τα στρώματα αυτά ανήκουν στην ακριβή κατηγορία καθώς χρησιμοποιούνται περισσότερα υλικά, ποιοτικώς ανώτερα, για την κατασκευή τους. Είναι κατάλληλα για όσους δίνουν έμφαση στην άνεση – ξεκούραση και ανταποκρίνεται καλύτερα στις κινήσεις σας. Δεν επηρεάζει τον ύπνο σε άτομα που έχουν διαφορετικό βάρος.

Εσωτερικό του στρώματος με ανεξάρτητα ελατήρια

Σε δυο κατηγορίες χωρίζονται και τα στρώματα χωρίς ελατήρια :

1. Στρώμα MEMORY FOAM

Ένα εξαιρετικό στρώμα αφρού μνήμης μπορεί να βελτιώσει συνολικά τον ύπνο σας, ειδικά αν το ήδη υπάρχων στρώμα δεν προσφέρει την σωστή υποστήριξη, την άνεση και τη σταθερότητα που χρειάζεται το σώμα σας.
Όταν αγοράζετε ένα στρώμα αφρού μνήμης υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε. Θέλετε ένα πλήρες στρώμα αφρού μνήμης ή ένα υβρίδιο που μπορεί να έχει αφρό μνήμης και κάποια στρώματα από άλλα υλικά; Συμβουλευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας για να λάβετε τη σχετική ενημέρωση.

Εσωτερικό του στρώματος MEMORY FOAM

2. Στρώμα LATEX

Το λατέξ παράγεται φυσικά από την μητέρα φύση. Από το χυμό του καουτσουκόδεντρου, το Hevea Brasiliensis, το στρώμα από λατέξ είναι ελαστικό και ιδιαίτερα ανθεκτικό. Αυτή η ελαστικότητα είναι κρίσιμη για την ικανότητα του στρώματος να μορφοποιείται τέλεια σύμφωνα με το σχήμα του σώματος, ανεξάρτητα από τη θέση του ύπνου. Αυτό επιτρέπει τη διατήρηση της σπονδυλικής στήλης στην φυσική της θέση, μειώνοντας την υπερβολική πίεση σε ορισμένα σημεία του σώματος και διασφαλίζοντας την υγιή κυκλοφορία του αίματος κατά τις ώρες ύπνου.

Εσωτερικό του στρώματος Latex

Συνήθεις διαστάσεις στρωμάτων.
Μονό κρεβάτι – 90 x 190 εκ.
Ημίδιπλο κρεβάτι – 140 x 190 εκ.
Διπλό κρεβάτι – 160 x 200 εκ.
Υπέρδιπλο κρεβάτι – 180 x 200 εκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την αγορά ή αντικατάσταση ενός στρώματος, καλό θα ήταν να προμηθευτείτε και την αντίστοιχη βάση ( σουμιέ, ανατομικό τελάρο ).
Μια σωστή βάση είναι τόσο σημαντική όσο ένα καλό στρώμα! Ενεργεί σαν ένας μεγάλος απορροφητής κραδασμών που δέχεται μεγάλη πίεση από το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και συμβάλλει στην άνεση και την υποστήριξή σας. Όταν επιλέγετε το στρώμα, αγοράστε το αντίστοιχο τελάρο που το συνοδεύει. Τα δύο αυτά έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί.

Δείτε επίσης : Πως να καθαρίσετε το στρώμα του κρεβατιού σας.

Το Έπιπλο Καπατζά διαθέτει μεγάλη γκάμα από επώνυμα στρώματα όπως : Media Strom, Elite Strom, Chic Strom και μπορείτε να τα δείτε και να τα δοκιμάσετε στο κατάστημα μας που βρίσκεται στο 2ο χλμ. Παλαιάς Εθν. Οδού Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

×

Το καλάθι μου